2013-09-05 15:18:17• hírek • Szatmár.ro

Új kapukkal, megújult lelátóval kezdi a szezont az Olimpia

Az Olimpia szombaton 11 órai kezdettel a vívja első csatáját idén a második ligában: az ellenfél a Craiova lesz.

Gőzerővel készülnek az Olimpia játékosai a román focibajnokság második vonalába való visszatérésre. Ám nem csak ők készülnek lázasan az idénykezdésre: a stadionban a lelátón is komoly munka folyt csütörtökön. Leszigetelték és kékre festették a főtribün egy részét, ide 1500 széket is beszerelnek majd. A munkások most még fehér minta-székekkel készítették elő a terepet, pénteken azonban már a végleges, sárga-kék széksorozatot teszik majd a helyükre.

A pályán is dolgoznak: ott a jó ideje használt, vasból készült kapukat modern, alumínium-kapukra cseréli egy nagyváradi cég. A kapukat Németországban gyártják - tudtuk meg a helyszínen -, pont ilyen kapuk vannak felállítva a bukaresti Nemzeti Stadionban is.

- A csapaton belül nagy a bizonyítási vágy, a győzni akarás és örömöt akarnak okozni a Craiovai Universitate legyőzésével - mondja Csík Tibor vezetőedző. Az Olimpia vezetői egyebek mellett az Universitate régebbi meccseit is nézik felvételről, hogy felkészüljenek az ellenfélből.

Az Olimpia mérkőzéseire egyébként bérletek is kaphatók, 70 ejért. A bérlet 16 mérkőzésre szól, az első 1500 vásárló pedig az 1500 székre kap majd helyet. Száz VIP-bérletet is kiadtak, ezek darabjának ára 150 lej. A bérleteket egyébként újságosbódékban, az Olimpia Stadionban illetve az Aurora Szálloda recepcióján is meg lehet vásárolni.

Dolgoznak az Olimpia Stadionban - készülnek az idénykezdésre

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: